Farmàcia Torrent

Farmàcia Torrent

dijous, 2 de maig del 2013

Guanya tonicitat a la pell durant l'última etapa del règim

Pas 3 i últim de la dieta Mantenir la tonicitat de la pell tot i la disminució de massa muscular.

 
Una pèrdua de pes està normalment associada a una disminució de la massa muscular, en paral·lel a la pèrdua de massa grassa. Aquesta disminució de la massa magra, disminueix el metabolisme basal, donant lloc al temut "efecte yo-yo".
 
Conseqüència: al tornar a una ingesta normal, després de la dieta, el cos crema menys calories i tendeix a emmagatzemar-les en forma de teixit gras. Per tant, s'ha d'evitar la pèrdua de massa magra, per a mantenir el metabolisme basal.
 
innêov DIET PARTNER
FASE D'ESTABILITZACIÓ: Afavoreix la tonicitat de la pell i preserva les funcions musculars.
 
Conté extractes de té verd + glucosamina marina + calci
Combinació exclusiva d'actius d'origen natural i mineral per a preservar el to muscular i afavorir la firmesa del teixit muscular.

Posologia: 2 càpsules/dia durant l'esmorzar. Es recomana utilitzar 15 dies per cada kg de pes perdut durant la fase reductora.

 
A què es deu l'"efecte yo-yo"?
La disminució de calories durant una dieta produeix un augment de les hormones que provoquen sensació de gana, com la Grelina. Els nivells d'aquesta hormona es mantenen elevats fins a un any després d'haver acabat la dieta. A més a més, la massa muscular disminueix, fet que el cos consumeix menys calories i per tant, hi ha el risc de recuperar el pes perdut.

 
Per què és clau realitzar la Fase d'Estabilització?
Diet Partner Fase d'estabilització incorpora actius en la seva formulació destinats a preservar el % de massa muscular, per a mantenir el metabolisme basal de l'organisme.
 


Durant la dieta, necessites motivacions i no patir fatiga

Pas 2 de la dieta Millora el teu metabolisme energètic i assoleix correctament els nutrients.

 
Durant la dieta, cada organisme es comporta d'una manera diferent a l'hora de perdre pes. Els investigadors de l'universitat de St. Louis han demostrat que la causa principal d'aquesta variabilitat individual es troba en la composició de la seva flora intestinal. Un descobriment revolucionari: existeixen bactèries intestinals que afavoreixen la pèrdua de pes i regulen el metabolisme energètic.

 
innêov DIET PARTNER
FASE REDUCTORA: afavoreix el metabolisme dels aliments en la fase activa de la dieta.
Conté Lactobacillus LPR + Vitamina B8 i B3

Innovació mundial: 10 anys d'investigació sobre el probiòtic, amb 3 patents, capaç de modular la flora intestinal per a reduïr la massa grassa i potenciar la pèrdua de pes.
Vitamina B8 per contribuir al correcte metabolisme dels nutrients i Vitamina B3 per reduïr la sensació de fatiga associada a una dieta hipocalòrica.
Posologia: 1càpsula/dia (en un àpat principal).
Quin paper juga la flora intestinal en la pèrdua de pes?
La flora intestinal del nostre organisme es composa de més de 10 elevat a 14 bactèries de més de 1000 espècies diferents. Les investigacions han demostrat que la flora intestinal dels subjectes amb sobrepes era diferent a la dels subjectes amb un pes normal. Això implica que la flora intestinal desenvolupa un paper fonamental en la pèrdua de pes corporal i en l'assimilació dels nutrients procedents de la dieta.
Quins estudis clínics s'han realitzat sobre el probiòtic?
El LPR Lactobacillus rhamnosus, dosificat a 1X10(9) CFU al dia, ha demostrat les seves propietats sobre la pèrdua de pes mitjançant 2 estudis clínics doble cec enfront a placebo.
  
En aquests estudis s'ha evidenciat la capacitat del probiótic per a:

  • Afavorir la pèrdua total de pes corporal
  • Disminuïr la massa grassa versus placebo
  • Evitar la pèrdua de massa muscular, per evitar l'"efecte yo-yo".
Existeixen altres productes al mercat que incorporin Lactobacillus LPR?
Nestlé és propietària de la soca LPR, objecte de 3 patents i per tant Diet Partner Fase Reductora és l'únic complement alimentici que conté aquest probiótic.
 

Inicia la dieta amb una ajuda

Pas 1 de la dieta Comença a reduïr quantitats.
Al començar qualsevol dieta, per a què aquesta sigui efectiva i satisfactòria, has de preparar el teu organisme, per a la nova situació de reducció calòrica. És important tenir controlada la sensació de sacietat, per tal d'obtenir un bon inici.
 
innêov DIET PARTNER
FASE DE CHOQUE: Afavoreix la sensació de sacietat per a començar a perdre pes.
Conté fibres vegetals de Konjac per a un efecte saciant natural. Aquestes fibres vegetals, en contacte amb l'aigua, abasorveixen fins a 100 vegades el seu volum inicial per a ocupar un 20% del volum estomacal, produïnt una sensació de sacietat i evita l'alliberació d'hormones de la gana.


Posologia: 1sobre diluït en aigua, 3 vegades al dia, 30 minuts abans de cada àpat, durant 5 dies.
Sabor: fruits vermells.
Per què és important actuar sobre la sensació de gana al començar una dieta?
És crucial limitar la secreció d'hormona grelina, per reduïr la sensació de gana i evitar l'"efecte yo-yo".

En què es diferencien les fibres de Glucomanano d'Innêov d'altres disponibles al mercat?
Han estat sel·leccionades per la seva qualitat, a través de 15 anàlisis de control, incloent la certificació d'origen i la seva traçabilitat.
D'altra banda, aquestes fibres estan formulades en forma de pols, de manera que s'obté una eficàcia saciant més ràpidament. La dissolució en aigua afavoreix la pre-hidratació, té un agradable sabor a fruits vermells i no contenen sucre.
 
   

Vols posar-te a dieta o ho estàs pensant?


Recorda que a l'inici de cada dieta, el cos i en especial l'estòmac, ha d'adaptar-se a una reducció de la ingesta i a nous hàbits alimentaris.
 
Per això, el nostre cos intenta compensar la disminució de la ingesta calòrica alliberant hormones de la fam (grelina), fet que provoca una sensació de gana a l'organisme. El problema és que els nivells de grelina es mantenen elevats durant tota la dieta, i inclús fins a un any després de finalitzar la dieta, augmentant així el risc d'ingerir més calories i guanyar pes.
 
Durant el procés d'estabilització final de la dieta és important mantenir la tonicitat de la massa corporal.
 
Ara els laboratoris Nestlé i l'Oreal t'ho posen més fàcil en 3 passos ben estudiats per a cada moment de la dieta.
 
Pots escollir entre:
 
  1. "Fase de choque" per als inicis difícils del règim.
  2. "Fase reductora" per a afavorir el metabolisme dels aliments i la pèrdua de pes durant la nova dieta.
  3. "Fase de estabilización" per a afavorir la tonicitat de la pell i preservar les funcions musculars al final del procés nutricional.
 
 Veure vídeo: Inneov Diet Partner