Farmàcia Torrent

Farmàcia Torrent

divendres, 22 de febrer del 2013

PROMOCIÓ ALMIRON: llets i cereals

 
 
 
Després de més de 30 anys d'investigació, encara avui, Almiron segueix innovant.

APROFITEU LA PROMOCIÓ si és el vostre cas!!! a més a més dels descomptes en els cereals.
ALMIRON 2 (2a unitat al 40%) A partir dels 6 mesos.
ALMIRON 3 (2a unitat al 50%) A partir dels 12 mesos.
ALMIRON 4 (2a unitat al 50%) A partir dels 2-3 anys.
 
Se sabia amb anterioritat que la llet materna conté oligosacàrids, proteïnes i greixos, idealment combinats per al creixement i desenvolupament del nadó. Avui sabem molt més. Per exemple, que la llet materna conté al voltant de 1.000 estructures de carbohidrats diferents que estan lluny d'haver estat investigades totes. La llet materna també conté cèl·lules immunes vives que passen de la mare al nadó. I una cosa que sabem, és clar: Mai serà possible imitar la llet materna.
 
Almirón continua investigant intensament per tal de comprendre en detall la naturalesa de la llet materna, i emular els seus importants beneficis. La llet materna és reconeguda com la millor font de nutrició per als nens, i l'objectiu és proporcionar als petits la millor nutrició possible, com una ajuda a la lactància o continuació d'aquesta, i així donar-los el millor començament possible en la vida i establir unes bases essencials per al futur.

Una i altra vegada els investigadors realitzen nous descobriments. Fa més de 18 anys, l'últim gran salt es va produir quan van identificar els oligosacàrids de la llet materna. Aquesta és la raó per la qual els investigadors van descobrir una barreja específica de prebiòtics GOS / FOS (9:1) que té una estructura i funcions similars a la dels oligosacàrids de la llet materna.

Quan el grup de recerca de la llet materna descobreix un nou ingredient, la qüestió que es planteja és la funció exacta que exerceix i sobretot com pot ser utilitzat per beneficiar els nens que no poden ser alletats.
  
Per això, el grup de recerca porta a terme anàlisis d'eficàcia preclínics en col·laboració amb diferents universitats nacionals i internacionals i institucions de recerca. Els investigadors comproven la possible activitat i reaccions utilitzant cultius cel·lulars especials. En el següent pas, investiguen el mecanisme d'acció de la nova substància - per exemple, en un "intestí artificial". En aquest "intestí artificial" es pot simular la interacció dels aliments, els enzims i la flora intestinal i observar, entre altres coses, els efectes generals que la nova substància té en la flora intestinal. En els últims anys, la investigació dels intestins dins dels àmbits de la prevenció de l'al·lèrgia i la infecció ha crescut. Això no és sorprenent, ja que més del 70% de totes les cèl·lules del sistema immune en el cos es troba allà.

Quan els assajos preclínics han demostrat que la nova substància garanteix un efecte positiu i és segura, la seva eficàcia s'ha de confirmar en estudis clínics. Es tracta de dur a terme extenses proves en col·laboració amb equips de metges en les clíniques més prestigioses de tot el món.

Finalment, però no menys important, s'assegura que el producte contingui tots els nutrients essencials i sigui fàcil de preparar. Per optimitzar el procés de fabricació, els primers "prototips" del nou producte es fabriquen en les plantes pilot d'investigació i després són avaluats en estudis clínics per verificar la seva seguretat i la seva eficàcia.
 
L'aprovació per realitzar l'estudi només es concedeix quan la valoració de seguretat mostra que no hi ha cap risc en absolut.
 
La qualitat del treball es reflecteix també en el reconeixement per part d'altres investigadors. Més de 100 revistes científiques han publicat articles escrits. Els resultats també són impressionants quan es tracta d'innovacions: En els últims 20 anys, s'ha patentat amb èxit més de 50 resultats. I per últim però no menys important, la barreja única patentada de FOS / GOS d'Almirón és l'única esmentada explícitament en la legislació europea que regula els preparats per a lactants.
 
 
Text informatiu extret de la pàgina web oficial d'Almiron.


Article d'estudi de nutrició infantil

 
El 90% dels nens d'1 a 3 anys consumeix més del doble de les proteïnes recomanades, segons l'Estudi Alsalma, desenvolupat per Almirón, que ha estudiat els hàbits nutricionals dels nens d'entre 0 i 3 anys.

D'aquesta manera, el cap del Servei de Gastroenterologia, Hepatologia i Nutrició Pediàtrica d'Hospital Sant Joan de Déu, el doctor Vicente Varea, ha advertit que "els nens no són adults en miniatura i, per això, han de prendre aliments adaptats específicament a les seves necessitats nutricionals ".

Igualment, ha posat l'accent en què el sistema immunitari i digestiu dels nens està formant-se "i, per tant, els aliments que ingereixen han de tenir una sèrie de característiques nutricionals concretes".

Aquestes declaracions responen a les conclusions de l'estudi, que apunten a l'excés de proteïnes que consumeixen els menors. Així, la ingesta mitjana de proteïnes en nens d'entre 1 i 3 anys és 4 vegades superior al recomanat i es deu "al consum d'aliments no adaptats a l'edat infantil, com la llet de vaca i a una ingesta de carn que sobrepassa les quantitats recomanades ", ha precisat l'expert.

Aquest consum excessiu de proteïnes augmenta el risc del futur desenvolupament d'obesitat o malalties cardiovasculars, com la hipertensió, l'infart de miocardi o l'ictus.

L'estudi també reflecteix que el 39% dels nens d'1 a 2 anys i 53% dels de 2 a 3 anys està per sota dels 500 mg diaris de consum recomanat de llet i derivats làctics.

D'altra banda, Almirón ha posat en marxa el programa nutricional "Alimentant la Salut del Matí" amb l'objectiu de contribuir a millorar la nutrició infantil a Espanya, especialment en les primeres etapes de la vida.

D'aquesta manera, la companyia recomana ingerir llets adaptades fins als 3 anys i una dieta equilibrada per aconseguir una òptima aportació de proteïnes. Un consell que contrasta amb el fet que el 42% dels nens d'1 a 2 anys i el 66% dels de 2 a 3 ja no estan consumint una llet adaptada a les seves necessitats, segons el sondeig.
 
Informació extreta de l'estudi ALSALMA.