Farmàcia Torrent

Farmàcia Torrent

dijous, 2 de maig del 2013

Guanya tonicitat a la pell durant l'última etapa del règim

Pas 3 i últim de la dieta Mantenir la tonicitat de la pell tot i la disminució de massa muscular.

 
Una pèrdua de pes està normalment associada a una disminució de la massa muscular, en paral·lel a la pèrdua de massa grassa. Aquesta disminució de la massa magra, disminueix el metabolisme basal, donant lloc al temut "efecte yo-yo".
 
Conseqüència: al tornar a una ingesta normal, després de la dieta, el cos crema menys calories i tendeix a emmagatzemar-les en forma de teixit gras. Per tant, s'ha d'evitar la pèrdua de massa magra, per a mantenir el metabolisme basal.
 
innêov DIET PARTNER
FASE D'ESTABILITZACIÓ: Afavoreix la tonicitat de la pell i preserva les funcions musculars.
 
Conté extractes de té verd + glucosamina marina + calci
Combinació exclusiva d'actius d'origen natural i mineral per a preservar el to muscular i afavorir la firmesa del teixit muscular.

Posologia: 2 càpsules/dia durant l'esmorzar. Es recomana utilitzar 15 dies per cada kg de pes perdut durant la fase reductora.

 
A què es deu l'"efecte yo-yo"?
La disminució de calories durant una dieta produeix un augment de les hormones que provoquen sensació de gana, com la Grelina. Els nivells d'aquesta hormona es mantenen elevats fins a un any després d'haver acabat la dieta. A més a més, la massa muscular disminueix, fet que el cos consumeix menys calories i per tant, hi ha el risc de recuperar el pes perdut.

 
Per què és clau realitzar la Fase d'Estabilització?
Diet Partner Fase d'estabilització incorpora actius en la seva formulació destinats a preservar el % de massa muscular, per a mantenir el metabolisme basal de l'organisme.