Farmàcia Torrent

Farmàcia Torrent

dissabte, 9 de febrer del 2013

Banc Farmacèutic

 
Avui comença la recol.lecta de medicaments, vitamines, productes sanitaris i/o tots aquells productes que desitgeu comprar per a compartir amb el Banc Farmacèutic.
 
La missió del Banc Farmacèutic és proporcionar medicaments a les persones sense recursos en situació d’exclusió social i pobresa del nostre país, amb la finalitat de promoure una societat basada en la gratuïtat.
 
La Jornada de Recollida de Medicaments té lloc en les oficines de farmàcia que voluntàriament s’hi han inscrit. Els farmacèutics compten amb l’ajuda dels voluntaris del Banc Farmacèutic que estan el dia de la Jornada a la farmàcia informant sobre la iniciativa als ciutadans.
 
Anteriorment a la Jornada fem arribar a les farmàcies participants una llista amb els medicaments que sol·licita l’entitat assistencial, els pòsters anunciant la Jornada, els flyers que els voluntaris repartiran als ciutadans i els petos que els voluntaris portaran.

El farmacèutic participa sense ànim de lucre a través del donatiu que lliurement fa al Banc Farmacèutic una vegada finalitzada la Jornada. Aquest gest solidari del farmacèutic transmet a la societat un exemple de responsabilitat i sensibilització amb els problemes socials.
 
La importància de la participació del farmacèutic no és només per la quantitat de medicaments que es recullen sinó també per la sensibilització de la societat amb la presència de borses de pobresa i exclusió social en les nostres ciutats.
 
Posteriorment a la Jornada, l’entitat assistencial, degudament acreditada, recull els medicaments a la farmàcia.
En la Jornada anterior els ciutadans van comprar 10.000 medicaments per als més necessitats de la nostra societat amb un valor comercial d’uns 33.500 euros. Fins al moment, estem ajudant a unes 15.000 persones ateses en 50 entitats assistencials gràcies a la participació de 223 farmàcies del nostre país.
 
Fins la setmana que vé hi ha temps per aportar el nostre granet de sorra.
 
Per saber quina farmàcia col·laboradora teniu més a prop, podeu consutar-ho en el següent enllaç:
 
 
Entre tots podem regalar algun somriure!!!