Farmàcia Torrent

Farmàcia Torrent

dijous, 2 de maig del 2013

Durant la dieta, necessites motivacions i no patir fatiga

Pas 2 de la dieta Millora el teu metabolisme energètic i assoleix correctament els nutrients.

 
Durant la dieta, cada organisme es comporta d'una manera diferent a l'hora de perdre pes. Els investigadors de l'universitat de St. Louis han demostrat que la causa principal d'aquesta variabilitat individual es troba en la composició de la seva flora intestinal. Un descobriment revolucionari: existeixen bactèries intestinals que afavoreixen la pèrdua de pes i regulen el metabolisme energètic.

 
innêov DIET PARTNER
FASE REDUCTORA: afavoreix el metabolisme dels aliments en la fase activa de la dieta.
Conté Lactobacillus LPR + Vitamina B8 i B3

Innovació mundial: 10 anys d'investigació sobre el probiòtic, amb 3 patents, capaç de modular la flora intestinal per a reduïr la massa grassa i potenciar la pèrdua de pes.
Vitamina B8 per contribuir al correcte metabolisme dels nutrients i Vitamina B3 per reduïr la sensació de fatiga associada a una dieta hipocalòrica.
Posologia: 1càpsula/dia (en un àpat principal).
Quin paper juga la flora intestinal en la pèrdua de pes?
La flora intestinal del nostre organisme es composa de més de 10 elevat a 14 bactèries de més de 1000 espècies diferents. Les investigacions han demostrat que la flora intestinal dels subjectes amb sobrepes era diferent a la dels subjectes amb un pes normal. Això implica que la flora intestinal desenvolupa un paper fonamental en la pèrdua de pes corporal i en l'assimilació dels nutrients procedents de la dieta.
Quins estudis clínics s'han realitzat sobre el probiòtic?
El LPR Lactobacillus rhamnosus, dosificat a 1X10(9) CFU al dia, ha demostrat les seves propietats sobre la pèrdua de pes mitjançant 2 estudis clínics doble cec enfront a placebo.
  
En aquests estudis s'ha evidenciat la capacitat del probiótic per a:

  • Afavorir la pèrdua total de pes corporal
  • Disminuïr la massa grassa versus placebo
  • Evitar la pèrdua de massa muscular, per evitar l'"efecte yo-yo".
Existeixen altres productes al mercat que incorporin Lactobacillus LPR?
Nestlé és propietària de la soca LPR, objecte de 3 patents i per tant Diet Partner Fase Reductora és l'únic complement alimentici que conté aquest probiótic.